Ionski akceleratori – New Ara

Ekološka obrada vode ionskim akceleratrom sa prirodnim trajnim magnetima

NEW ARA ionski akcelerator je kvalificirani regenerator za sve vrste voda. Nakon što se New Ara ugradi, ne treba mu električni priključak, nema potrebe
za održavanjem,operativnim troškovima ili zamjenom uređaja. NEW ARA ionski akceleratori instalirani su i savršeno rade u tisućama objekata diljem svijeta.

Voda je život!

Jedna od najjednostavnijih navika: Otvorimo slavinu i voda je spremna za korištenje. Voda za piće zakonski mora ispunjavati točne
zahtjeve: ne smije imati boju, okus, miris. Mora biti prozirna i svježa, bez klica i mora sadržavati malu količinu minerala (ne više od 1500 mg/l), ako ih ima viška oni mogu promijeniti okus vode (npr. natrij, kalcij, magnezij ), ili boju i prozirnost (željezo, aluminij, mangan), ili mogu biti nezdravi (kalij, fluor, sulfat).

Količine ovih minerala određuju tvrdoću vode. Navedena tvrdoća utječe na vijek trajanja cijevi, bojlera kao i svih ostalih uređaja. Grijaći elementi električnih kućanskih aparata ubrzo su prekriveni kamencem: čak i 1 mm kalcijevog karbonata zahtijeva korištenje 10% više energije za postizanje iste temperature.

Ugradnjom NEW ARA uređaja postižu se brojne prednosti:

– Uklanjanje kamenca u cijevima i na električnim otpornicima električnih kućanskih aparata (bojleri, perilice, perilice
posuđa, aparati za kavu i sl.)

– Ušteda el. energije
– Bolji protok vode
– Nema troškova održavanja

Kako funkcionira NEW ARA?

Princip rada NEW ARA ionskog akceleratora koji je proučava Vosges je jednostavan, ali u isto vrijeme sofisticiran. Temelji se na
prisilnom strujanju vode kroz magnetsko polje visokog intenziteta (trenutačno je NEW ARA jedini uređaj na svjetskom tržištu
s magnetskim kontroliranim poljem od 10.000 Gaussa).

Kada voda prođe kroz uređaj mijenja se molekularna struktura minerala na način da se molekule tih minerala ne vežu zajedno čime se sprječava stvaranje kamenca. Konkretno, visoko magnetsko polje generirano u NEW ARA ionskom akceleratoru transformira karbonatne elemente u vrlo sitne kristale aragonita, koji ostaju lebdjeti u vodi i eliminiraju se protokom.

Ultra snažno NEW ARA magnetsko polje mijenja elektrostatsku strukturu karbonatnih komponenti vode sprječavajući nastanak kamenca

A – NEW ARA
B – bikarbonati kristali prisutni u vodi
C – aragonit inertni

Pozitivni učinci ugradnje NEW ARA uređaja

Ionski akcelerator NEW ARA ne mijenja organoleptička svojstva pitke vode, već naprotiv, radi na siguran i ekološki način pretvarajući vodu u onu kakvu trebate. Učinke NEW ARA ionskog akceleratora vidjet ćete u vrlo kratkom vremenu.

Samo nekoliko dana nakon ugradnje, iznenadit ćete se kada saznate da voda brže proključa bez ostavljanja onih “tipičnih” bijelih taloga unutar posuda, novi sjaj vašeg sudopera od nehrđajućeg čelika bit će još jedno lijepo iznenađenje za vas, kao i Nova prozirnost i sjaj stakla, toaletni sapun i šampon će biti pjenušaviji, tako da možete koristiti manju količinu sapuna i uštedjeti troškove.

Čak i samo pranje će vam dati novi osjećaj; ostavljajući vašu kožu i kosu mekšom.

Inovacija za bazene

Drugo evidentno svojstvo djelovanja visokog magnetskog polja ionskog akceleratora NEW ARA je da poboljšava vodu u bazenima. Kako bi se osiguralo kupanje u bazenima, zakon je propisao niz strogih sanitarnih propisa; neki od njih: potrebno je redovito uzimati uzorke za analizu i dodati kemijske spojeve (klor, anti-alge…). Visoko magnetsko polje ionskog akceleratora NEW ARA utječe na minerale i bakterije prisutne u vodi te kontinuiranim ponovnim kruženjem omogućuje kupanje prema zakonskim propisima. Učinci su toliko evidentni da je moguće ukinuti kemijske dodatke i vodu tretirati samo ionskim akceleratorom NEW ARA.

Učinci ionskog akceleratora NEW ARA poboljšavaju vodu vašeg bazena. Dodavanje kemijskih spojeva postaje nepotrebno.

Bez rizika- Maksimalna garancija!

Ionski akcelerator NEW ARA mogu ugraditi naši tehničari ili vaš sanitarni inženjer između mehaničkog filtra od 60 ili 50 mikrona i nepovratnog ventila. Instaliranjem NEW ARA ne treba nikakvo održavanje niti tretmani vode, jer je djelovanje njenog magnetskog polja neograničeno. NEW ARA radi bez električnih priključaka, nema potrebe za održavanjem i možete je amortizirati u kratkom vremenu. Sva službena ispitivanja jasno pokazuju da ionski akcelerator NEW ARA reducira stvaranje kamenca, a istovremeno eliminira stari, čime poboljšava kvalitetu vode na ekološki način.

JAMSTVO

U skladu s pravilima, Zakonima i Međunarodnim pravima, osim kršenja ili kvarova uzrokovanih nepravilnim rukovanjem akceleratorom NEW ARA, udarcima, otvaranjima s posljedičnim prekidima magnetskog polja i ako akcelerator NEW ARA nije ugrađen između mehaničkog filtera od 60 ili 50 mikrona i nepovratnog ventila.

Primjer instalacije

Scroll to Top
×