Uvjeti korištenja

Internetsku prodaju proizvoda na www.vosges.hr obavlja Forte Invest d.o.o. iz Pule.

Kupcem se smatra svaka osoba koja se registrira na stranice www.vosges.hr te elektroničkim putem naruči barem jedan proizvod. 

Kupac registracijom potvrđuje da je punoljetna i poslovno sposobna osoba.

Kupnju u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobnih osoba mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe kupnju mogu zaključiti samo uz suglasnost svog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Registracijom se potvrđuje status kupca u skladu s navedenim.

Za postupanje suprotno navedenom Forte Invest d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.

Sve cijene izražene su u valuti Euro i sadržavaju PDV po važećoj stopi. Važeće su cijene i ostale pogodnosti koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe.

Izvornik računa primate prilikom plaćanja odnosno dostave.

Uvjeti kupnje/prodaje proizvoda putem www.vosges.hr određeni su ovim Općim uvjetima koje kupac prihvaća prilikom narudžbe.

Registracija korisnika

Registracijom na www.vosges.hr korisnik snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, molimo Vas da u čim skorijem roku ažurirate Vaš korisnički račun . Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti u vezi s korištenjem internetske stranice www.vosges.hr. Korisnički račun nije prenosiv na druge osobe.

 

Naručivanje

Proizvodi se naručuju elektroničkim putem dodavanjem u potrošačku košaricu. Proizvodi se smatraju naručenima u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe. Potvrdu o prihvatu narudžbe šaljemo na vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije odnosno narudžbe. Ako ne dobijete e-mail o prihvatu narudžbe, molimo vas da provjerite nalaze li se proizvodi u Vašoj košarici te ponovite proces naručivanja.

Forte Invest d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ako Forte Invest d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca e-mailom radi zamjene proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni preoizvodi biti će isporučeni.

 

Plaćanje

Kupac u web-trgovini www.vosges.hr obvezuje se naručene proizvode platiti Forte Invest d.o.o. internet bankarstvom, m-bankingom odnosno općom uplatnicom.

Podatke za plaćanje dobit ćete email-om. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili m-bankinga odnosno općom uplatnicom u banci, Hrvatskoj pošti, Fini i sl. Po izvršenoj uplati šaljemo vam naručene proizvode.

Dostava

Naručene proizvode dostavljamo GLS-om.

Cijene dostave/poštarine istaknute su na www.vosges.hr i u njima je sadržan pripadajući PDV. Kupac će o cijeni dostave/poštarine biti obaviješten prije nego što dovrši kupnju služeći se aplikacijom košarice.

Dostava za područje Republike Hrvatske besplatna je za narudžbe iznad 70€.

Rok isporuke za područje Republike Hrvatske je pet radnih dana računavši od sljedećeg radnog dana od dana uplate, osim za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje redovite prometne veze.

Radno vrijeme službe za obradu narudžbi jest od ponedjeljka do petka od 9.00 do 16.00 sati.

Povrat i zamjena

Naručeni proizvodi bit će složeni na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pošiljku i ako pošiljka ima vanjskih oštećenja, ne zaprima istu nego je odmah vraća dostavljaču uz napomenu da je proizvod oštećen.

Kupac ima pravo odustati od narudžbe i o tome nas obavijestiti na e-mail: info@vosges.hr ili na adresu Forte Invest d.o.o., Karlovačka 24, 52100 Pula u roku od 15 dana od dana primitka pošiljke. Primljene proizvode zajedno s izvornim računom morate vratiti neoštećene u originalnom pakiranju i u neizmijenjenoj količini unutar 15 dana od dana primitka robe. U suprotnom nećemo moći prihvatiti povrat. Troškove vraćanja podmiruje kupac. Novac za plaćenu robu vratit ćemo u roku od 8 dana od našeg zaprimanja proizvoda. Trošak povrata novca tereti kupca.

Ako se radi o odustajanju od narudžbe koje ne uključuje povrat proizvoda već samo novčane uplate, uplaćeni novac vraća se kupcu u roku od 8 dana od zaprimanja zahtjeva kupca za povratom uplaćenog iznosa.

Kupac nema pravo na povrat proizvoda u slučajevima određenim člankom 49. Zakona o zaštiti potrošača.

Ostale odredbe

Forte Invest d.o.o. ovlašteno je bez prethodne obavijesti mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cjenike, druge podatke vezane uz on-line prodaju kao i sav ostali sadržaj na www.vosges.hr. Forte Invest d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Sadržaj na www.vosges.hr autorski je zaštićen sukladno odredbama Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima.

Forte Invest d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi prilikom korištenja www.vosges.hr mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup na www.vosges.hr i na podacima pohranjenima na istim uređajima ako je šteta nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. Također Forte Invest d.o.o. je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje www.vosges.hr.

Prilikom registracije na www.vosges.hr bit ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem putem e-maila info@vosges.hr, kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke. Ako postoji bilo kakva sumnja na propust u sigurnosti, Forte Invest d.o.o. ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

Sve stranice www.vosges.hr prodavaonice na kojima se obavlja razmjena povjerljivih podataka (lozinka, plaćanje putem interneta) zaštićene su uporabom SSL sigurnosnog protokola (128-bitna zaštita podataka). SSL zaštitno kodiranje je standardna tehnologija zaštite podataka koja omogućava sigurnu razmjenu podataka između Vašeg preglednika i stranica www.vosges.hr.

www.vosges.hr koristi “cookie” isključivo kao identifikator sesije, odnosno “cookie” sadrži tzv. “session id”, kako bi se osiguralo da tijekom trajanja sesije www.vosges.hr prepoznaje i pamti korisnikov preglednik (browser), a samim time i korisnika, te na taj način omogući kupnju.

Usluge koje Vam pruža Forte Invest d.o.o. prodavaonica ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i drugu elektroničku opremu (elektroničke uređaje ) te usluge za pristup našim stranicama. Forte Invest d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja/pretraživanja internetskih stranica.

Scroll to Top
×